Slam Dunk Co-Admin
Karakter Kağıdı Mana: (20/20) Irk: Sağlık: (50/50)
| Konu: UniForum Rap Underground Cuma Ara. 14, 2007 6:55 pm | |
| Arkadaşlar bu başlık Rap müzik ile ilgilenen, yazdıklarını paylaşmak isteyen, veya sanal ortamda Underground kapışmak isteyenler iin açılmıştır.
Battle(atışma(diss))yaparken dikkat etmenizi istediğim bir kaç şey olacak. [b] 1-)Küfür etmek kesinlikle kurallara aykırıdır ve forum kurallarına göre mesaj silinecek ve üye ceza alacaktır! 2-)Mp3 paylaşmak yasak olduğu halde burda paylaşır veya başka bir sitenin linkini verirseniz ceza alır ve mesajınız silinir. 3-)Tebrik mesajı adı altında sadece "güzel olmuş" diyen üyelerimizim mesajları silinecektir. Tebriklerinizi sunarken "Beğendim kusursuz veya şurda burda değişiklik yap" gibi kelimeler kullanırsanız mesaj kasmamak için yazdığınızı anlarız.
Bizzat benim tarafımdan denetlenecektir!
En son tarafından Paz Ara. 30, 2007 10:26 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Slam Dunk Co-Admin
| Konu: Geri: UniForum Rap Underground Cuma Ara. 14, 2007 7:24 pm | |
| | |
|
Nicky1 PATRON!
Mesaj Sayısı : 168 Location : Ankara, Turkey Kayıt tarihi : 08/12/07
Karakter Kağıdı Mana: (20/20) Irk: İnsan Sağlık: (50/50)
| Konu: Geri: UniForum Rap Underground Cuma Ara. 14, 2007 7:28 pm | |
| İşte size yılın bomba undergroundcusundan bir gaz parçası. Slam Dunk'un saf ışığından faydalanmak isterseniz hemen gelin atışın, hislerinizi yatıştırın | |
|
Slam Dunk Co-Admin
| |
Slam Dunk Co-Admin
| Konu: Geri: UniForum Rap Underground Ptsi Ara. 17, 2007 11:38 pm | |
| Battle yapacak bir rapçi yokmu burada ya! | |
|
Slam Dunk Co-Admin
| Konu: Geri: UniForum Rap Underground Paz Ara. 30, 2007 10:44 am | |
| | |
|
Slam Dunk Co-Admin
| Konu: Geri: UniForum Rap Underground C.tesi Nis. 12, 2008 1:51 pm | |
| Sizce bence tarz fark yaratırmı müzikte sence Kalbimden akan flowları yazıyorumn ruhum tükenmişcesine İşleyen mic pas tutmaz sayarım rapimi gerberircesine Benim için önemli olan tarzdan çok yüreğinden gelen yorum Boş rym sıralayanlar içindeyim ve ben yokum Bıktım artık b*ktan lirikleri görmekten Yoruldum söyledikleri saçma sözleri gömmekten 2 cümle lafı bir araya dizeyemeyen Ben rapperim demesin çünkü çok olur ona kafa göz girişen Bak gene yumruğum kaşındı bir battledan bana çağrı geliyor Oratlık rezillik dolmuş bittirmem için herkes yalvarıyor Lütfen gazlamayın mic alime aldırtmayın Alırsam haliniz toz duman Çalıntı rymlarla kene gibi başkasının üzerinde konaklayan Bundan adam olsa ne olur yapabildiği 2-3 kelam Çok fazla tarzı denedim gün ışığına çımasada ben onları içimde besledim Hatta ilk zamanlarda kafiyesiz şiir gibi b*ktan rap yapmayı bile becerebildim Düşüyorumda acaba şimdi bunları yazaman benmiyim Ahankli lirik hayratı yaptırdım kaçırmyaın için için Gökten kemik yağardı duası kabul olsaydı itin Karşımda geyiği kesin kendineze uygun bir kefen biçin Saldırganlaşmaya başlalıyorum neden acaba niçin Gözünüzde çok büyütmeyin beni ama geyiğede asla almayın o yüzden defolun gidin Arkamda çok büyük bir tahribat yarattım evet pişman değilim gene yaparım Bir kibrit bir bidon benzin varil Herkes kavrulmuş bir vaziyette cesetler arasında sersefil Yok oluşa hazırlanın CANER geliyor bir zahmet çekil Ölümle dans etmek bazen hoştur ama genelde yanan bir fitil Patlamaya hazır bir bombaya bağlı hertarf korkundan kesilmil kas katı K*çınızı kaçımak için yarıştırın arap atı Parayla saadet olmaz diyenlere fukaralığın saksısı İçne ekin rapçi ayaklarınızı Benim gözümde bir hiçsiniz aşsanız bile kafdağını İdare etseniz bile 3-5 manitayı Zirvede olan ben inmeyede hiç niyetim yok Elim micta diss herzaman size karşı ayakta Bu bilin size iyi şanslar hayat denen yarışta... | |
|